Σύντομο Ιστορικό


Το συγκρότημα με τα διαμερίσματα "ΟΛΥΜΠΙΑ" χτίστηκε με μεράκι και σεβασμό στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική . Χρησιμοποιήθηκαν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και χρώματα .

Είναι κανονικά αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Τ. με αριθμό ΜΗ.Τ.Ε. : 1172κ111κ0327600 *

Βρίσκεται μόλις 400 μ. από το λιμάνι (Λιβάδι) και μόλις 150 μ με τα πόδια από το τέρμα των λεωφορείων. Είναι χτισμένο σε ήσυχη αμφιθεατρική τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία Λειβαδάκια.

Διαθέτει δέκα ευρύχωρα  επιπλωμένα διαμερίσματα , 6 εκ των οποίων διαθέτουν μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα . Τα υπόλοιπα 4 προσφέρουν μαγευτική θέα προς τη χώρα.




(*) Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 165 του ν.4070/2012, σε όλες τις διαφημιστικές καταχωρήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων, όπως αυτές εννοούνται στο άρθρο 2 του ν.2160/1993, οι οποίες προβάλλονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ημερήσιο ή περιοδικό τύπο, ιστοσελίδες ή ιστολόγια του διαδικτύου, αναγράφεται υποχρεωτικά ο αριθμός μητρώου της επιχείρησης (ΜΗ.Τ.Ε.) με τρόπο ώστε να καθίσταται αντιληπτός με σαφήνεια και ευκρίνεια από τους αποδέκτες του διαφημιστικού μηνύματος.